O nas

Podjetje Raiffeisen Trgovina d.o.o. ali skrajšano Raiffeisen d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1998 in je član poslovne skupine Raiffeisen.

 Svojo poslovno pot je pričelo v slovenskem agrarnem prostoru z namenom trženja v kmetijstvu in živilsko predelovalni industriji. Podjetje Raiffeisen  Trgovina d.o.o. je v 100% tuji lasti, ustanovljeno leta 1998 s strani avstrijskega UNSER LAGERHAUSA WHG www.unser-lagerhaus.at  . Od leta 1962 je podjetje UNSER LAGERHAUS WHG zavzema pomembno mesto v Avstriji na področju proizvodnje krmil.
GARANT  www.garant.co.at , kot hčerinska firma BayWa Ag  www.baywa.de , sodeluje od leta 1990 z zadružnim  podjetjem v Salzburgu, gornji in spodnji Avstriji, Štajerski in Tirolski.


Raiffeisen Trgovina d.o.o.  v Sloveniji je del Garantove partnerske filozofije. Poleg centrale v
Celovcu ima Unser Lagerhaus WHG tudi mešalnico v Innsbrucku.

Our team


Garant zagotavlja kvaliteto, obsežen sortiment, močne distribucijske partnerje,      dober servis in nadpovprečno visok razvoj.

Ti dejavniki postavljajo znamko Garant med najboljše v Avstriji.

V sodelovanju z našimi trgovinami nudi Garant odličen servis na terenu in pri strankah. Naši strokovno usposobljeni in preverjeni potniki vzdržujejo partnerski odnos z našimi strankami.
Stranke Garanta zaupajo v našo kvaliteto, našo zmogljivost in naše izdelke.

 Od vsega začetka prenašamo t.i. »know-how« s področja trženja, ki velja v EU, ter odpiramo nove blagovne tokove, ki segajo daleč iz slovenskega tržnega prostora.

 Našo poslovno pot premagujemo samostojno in s podporo tujega lastnika. Tako razvijamo lastno veleprodajno strategijo, ki je izvajamo po celotnem slovenskem agro živilskem prostoru z devetimi terenskimi komercialisti in logistično podporo.

 Naši poslovni partnerji so individualni kmetovalci, kmetijske zadruge, veleposestva in industrijsko predelovalni obrati. V letu 2003 smo odprli tudi prvi maloprodajni objekt in s tem začeli uvajati zraven trgovine na debelo tudi trgovino na drobno. Vse skozi od ustanovitve uvajamo lastne blagovne znamke s področja prehrane živali, kot je za krmila GARANT, za prehrano rib AQUA GARANT in s področja ekološke prehrane živali ALPENKORN. Ravno pri slednji je treba poudariti, da smo nosilec slovenskih in tujih ekoloških certifikatov o bio kontroli.

 Spletna stran, ki jo pregledujete je namenjena prav vsem, ki vas naša dejavnost zanima in želite pridobiti več informacij o nas, veselilo nas bo, če bomo postali vaš partner v polnem pomenu besede.

 

Vabimo vas, da uporabite elektronsko pošto na spletni strani ali pa nas pokličite na sedež podjetja oziroma k našemu terenskemu komercialistu na vašem področju.


GOR