MURAL

  • Deli ta izdelek

Herbicid

Herbicid za zatiranje širokolistnega plevela v koruzi za zrnje in silažo

More details

  • Pošlji prijatelju

    Pošlji prijatelju

    MURAL

    MURAL

    Herbicid

    Herbicid za zatiranje širokolistnega plevela v koruzi za zrnje in silažo

    Prejemniki :

    * Zahtevana polja

      ali  Prekliči

  • Print

Kontaktirajte naše komercialiste

  • Ni dodanih izdelkov
* zahtevana polja

product description

Učinkovina: dikamba 48 %
Opozorilna beseda: POZOR
Opozorilni in nevarnostni stavki: H315, H318, H411, P264, P280, P305+P351+P338, P302+P353, P310, +P391, P501
Formulacija: vodotopni koncentrat (EC)
Karenca: zagotovljena s časom uporabe
Reakcija (pH): 5-9
Opozorila: s sredstvom je na istem zemljišču dovoljeno največ eno tretiranje v eni rastni sezoni. Sredstva se ne sme uporabljati  v semenski koruzi, sladki koruzi in koruzi s podsevkom (npr. buče, fižol). Sredstvo se lahko uporablja pri temperaturah zraka med 10 °C in 25 °C. Sredstva se ne sme uporabljati, če se pričakuje po tretiranju velik padec nočnih temperatur zraka. Preprečiti je treba zanašanje na sosednje posevke
Proizvaja: GALENIKA-Fitofarmacija, R. Srbija
Embalaža: 1 L

Način delovanja: sredstvo MURAL je selektivni translokacijski  herbicid iz kemijske skupine derivatov benzojeve kisline. Na  plevel deluje foliarno in preko korenin, pri tem preprečuje delitev celic, kar zavira rast plevela.


Uporaba: sredstvo MURAL se uporablja za zatiranje enoletnega  in nekaterih vrst večletnega širokolistnega plevela v koruzi za zrnje in silažo v odmerku 0,6  - 0,75 L/ha, ob uporabi vode 200-400 L na ha. S sredstvom se tretira v fenološki fazi, ko ima koruza razvitih od 2 do 5 listov (BBCH 12-15). Sredstvo odlično zatira: srhodlakavi ščir, navadna ambrozija, navadna loboda, bela metlika, izrodna metlika, mnogosemenska metlika, navadni oslez, škrlatnordeča mrtva kopriva, navadni slakovec, breskova dresen; Sredstvo dobro zatira: navadni plešec, njivski osat, njivski slak, navadni kristavec, drobnocvetni rogovilček, bršljanasta grenkuljica, in jetičnik.

Sorodni izdelki

GOR